Kulturkonsumtion
Igår såg jag “Alone in Berlin”. En film som – så gott som alla andra filmer nu för tiden – är “based on a real life story”. Filmen var långsam men av mycket högre kvalitet än Logan. Fast man visste hur de skulle sluta.
==
Såg också Sahara på TV. Jösses vilket skräp. Kollade upp och det verkar som om det var en film som gjorde en riktigt stor förlust. Rätt åt dom!
==
Lyssnar på Keplers senaste bok. Det är skitläskigt … som vanligt. Sliter av mig lurarna ibland. Huga.
==
Försökte lyssna på Grishams senaste. Går bara inte. Orkar inte. SLUTA NU! Jag vet nu att det finns advokater som är ärliga och några som är skurkar och skurkarna vinner… Aldrig mer.
==
Har också lyssnat på Hillbilly Elegy som är en bok om hur det är att växa upp som White Trash. Kul idé och jag gillade den tills jag talade med min amerikanske vän D om saken och han påpekade att det verkade lite tillrättalagt. Och sen lyssnade jag i en timme till och gav upp…
Roliga historier
= (ber lite om ursäkt för dessa… men de kanske kan inspirera till nya?)
=
Q: Which animal in the jungle is most untruthful?
A: The lyin’
==
Q: Vilket djur i staden är mest packat?
A: Collie
==